578-raamdecoratie_dupligordijn_header.webp

Duette® gordijnen – innovatief, multi-functioneel én stijlvol

Duette® gordijnen, ook wel Duette Shades of dupligordijnen genoemd, zijn een vorm van raamdecoratie met een uniek en multi-functioneel design. Dankzij twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen zijn Duette® gordijnen niet alleen mooi om te zien, maar ook isolerend en geluiddempend. Net als vele andere vormen raamdecoratie bij Colors@Home De Ruijter kunnen Duette® gordijnen geheel aangepast worden naar wens. Je kan ze op maat laten maken, variëren in kleur, stof en print.
Dupligordijn detail
Dupligordijn

Energiebesparende gordijnen

Duette® gordijnen zijn dankzij hun isolerende werking een vorm van energiebesparende raamdecoratie. In combinatie met enkelglas kan er wel tot 60% aan warmte worden bespaard! Hierdoor blijft het in de winter lekker warm en in de zomer lekker koel in huis.

Verbeterde akoestiek

Naast hun isolerende werking zorgen Duette® gordijnen voor een verbeterde akoestiek in huis. Door hun zeer geluiddempende werking klinken geluiden in grote ruimtes minder hol, geluiden van buiten én binnen worden gedempt. Dit is natuurlijk ideaal voor de privacy en wooncomfort van je huis!

Veilig voor kinderen en huisdieren

kunnen worden geleverd met een SmartCord®. Dit is een hoog hangend trekkoord waar kinderen en huisdieren niet bij kunnen. Net als bij plisségordijnen kan met de sluiting van de Duette® gordijnen worden gevarieerd. Bottom up sluit van onder naar boven, terwijl top down sluit van boven naar onder. Duette® gordijnen zijn dus volledig af te stemmen op je inkijksituatie. 

Inspirerende video

Alle raamdecoratie
  • De kracht van Twist® oftewel duo rolgordijnenMet een duo rolgordijn heb je meer opties dan met een gewoon rolgordijn.
  • Duette® gordijnen – innovatief, multi-functioneel én stijlvolDuette® gordijnen, ook wel Duette Shades of dupligordijnen genoemd, zijn ee..
  • De magie van horizontale jaloezieënHorizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties..
  • Pure schoonheid: jaloezieën van houtHouten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je interieur.
  • Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft.
  • Verduisterende rolgordijnenIedereen kent wel rolgordijnen, maar niet iedereen weet wat voor mogelijkheden je ermee hebt.
  • Fantastische lichtinval dankzij shuttersEen zomers gevoel van een strandhuis, maar dan in je eigen huis.
  • Ruim assortiment in verticale jaloezieën oftewel LamellenBij Colors@Home De Ruijter vind je de mooiste verticale jaloezieën als raamdecoratie.
  • De sfeervolle baleinen van vouwgordijnenVouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling.
  • Op zoek naar Luxaflex raamdecoratie? Op maat gemaakte raambekleding van Luxaflex® brengen kamers tot leven. Bekijk het aanbod op onze website.
triangle