11_2020_lp-slider_1920x600

Raamdecoratie voor iedereen

Met raamdecoratie kun je écht alle kanten op. Gun jij jezelf een warme huiselijke sfeer in huis waarbij je eenvoudig zelf de lichtinval regelt? Een plissé met Top Down Bottom Up doet dan wonderen. Er zijn zelfs plissés met verduisterende stof voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Heerlijk ongestoord uitslapen. Oh, dan hebben we het nog niet eens over de isolerende werking vochtbestendigheid van specifieke raamdecoratie gehad. Trouwens, goed om te weten misschien: bij de installatie van nieuwe raamdecoratie is boren niet altijd nodig. Laat het monteren overigens gewoon aan ons over. Dit verzorgen wij voor je. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden die jouw woning te bieden heeft. De kortingsactie op raamdecoratie is nog geldig t/m 19 september 2020. Tot snel!
Mis je net dat beetje kleur in je kamer? Met de juiste keuze aan raamdecoratie heb je in een handomdraai de perfecte kleurmaker. Laat je inspireren door onze schitterende collectie raamdecoratie. Je zult versteld staan wat er allemaal met jouw interieur mogelijk is. 

Colors@Home De Ruijter dé interieurspecialist!

Wij weten jouw woonwensen te vertalen naar échte oplossingen. Je interieur is een afspiegeling van jou als persoon. Colors@Home De Ruijter weet dit als geen ander. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Lelystad bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Loop eens binnen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenStadhuisstraat 122|8232 VC Lelystad
Telefoon 0320-246544|E-mail deruijter@colorsathome.nl
Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag09.30 - 17.30
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag10.00 - 17.00
Routebeschrijving
naar onze winkel